HAARLEM - Wil je op zoek naar je eigen schildertalent, doe dan mee met de KINDERWORKSHOP Kunst met Kees! op woensdag 23 december. We starten om 10 uur en vertellen je over de portretten die niemand minder dan de Haarlemse Kees Verwey heeft geschilderd. Daarna ga je zelf met kwasten en verf aan de slag. Om 11.30 uur wassen we de handen (ook fijn voor je ouders) en neem je je eigen kunstwerk mee naar huis.

Aanmelden voor de workshop: activiteiten@museumhaarlem.nl, er is een maximum aantal van 12 deelnemers, dus wees er snel bij.

Tijdreis door 1000 jaar Haarlem
Ben je tussen de 6 en 10 jaar kom dan een hele leuke reis door de tijd maken. Samen met de Haarlemse Mug ga je op SPEURTOCHT door de splinternieuwe tentoonstelling Allemaal Haarlemmers! Dat kan op alle dagen. Op dinsdag t/m zaterdag al vanaf 11.00 uur en op zondag en maandag vanaf 12.00 uur. Alleen op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

De Haarlemse Mug zoemt de hele vakantie rond in het museum (op 1,5 meter, jazeker!) maar voor de speurtocht moet je even een tijd reserveren: https://www.museumhaarlem.nl/aanmeldpagina-reserveringen/

Tot snel! En als je niet helemaal fit bent, dan zien we je heel graag een andere keer bij de vaste tentoonstelling Allemaal Haarlemmers!

Museum Haarlem
Het museum bevindt zich in het winkelhart van historisch Haarlem, aan het Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem. Openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 11.00-17.00 uur en zondag en maandag 12.00-17.00 uur. Zie ook www.museumhaarlem.nl