UITGEEST - Op zoek naar een leuk uitstapje voor het hele gezin? Altijd al eens willen zien hoe elegant een Siamees eruitziet? Of die schattige bolletjes van Brits Kortharen? Nou, dan is er goed nieuws! Kom kennis maken met de vele verschillende rassen die er zijn.

Bezoek is van harte welkom van op de show van Mundikat op 8 en 9 juni samen in Uitgeest, openingstijden zijn beide dagen van 09.30 tot 16.30 uur. Een toegangskaartje is €5.00 en €2,50 voor 65+ en voor kinderen tot 12 jaar.

Naast het bewonderen van de prachtige rassen en het bijwonen van de boeiende keuringen, biedt de show ook veel shop plezier. De standhouders heten iedereen welkom. Voeding, speeltjes, mandjes, dekentjes, te veel om op te noemen. Als het ook maar iets met de kat te maken heeft, kan je bij een van de standhouders terecht voor deskundig advies.

Wil je iets meer weten over een bepaald ras? Hoe zijn de rassen tot stand gekomen? Hoe ontstaan de diverse kleuren? Voor al deze vragen kunnen bezoekers terecht bij de infostand van Mundikat.

Honderden ervaren fokkers, tientallen standhouders. Het is er allemaal! Bij Optisport De Zien, Zienlaan 4 1911 TR Uitgeest Komen jullie ook alle mooie katten bewonderen, de standhouders bezoeken en nieuwe ervaringen opdoen van al die verschillende rassen?