HAARLEM - In de meivakantie zijn er weer veel leuke dingen te doen in het Frans Hals Museum aan het Groot Heiligland in Haarlem. Zo kan je komen knutselen in het Frans Hals kinderatelier, is er De Dikke Doe- en Luistertour én een speurtocht door het museum.

Knutselen in het Frans Hals kinderatelier
Kinderen kunnen deze meivakantie knutselen in het Frans Hals kinderatelier. Laat je inspireren door de groepsportretten in ons museum! Het Frans Hals kinderatelier is gratis toegankelijk tussen 13.00 – 16.00 uur op woensdag 1 & 8 mei, donderdag 2 & 9 mei en vrijdag 3 & 10 mei. Deelnemen kan zonder bezoek aan de rest van het museum en is onder voorbehoud van capaciteit.

De Dikke Doe- en luistertour en speurtocht
Kinderen kunnen ook zelf op pad met de audiotour speciaal voor kinderen, De Dikke Doe- en Luistertour. Of ga zelf in het museum op zoek naar hoogtepunten uit onze collectie met de speurtocht. Beide zijn gratis te verkrijgen bij de balie aan het Groot Heiligland.

Alle activiteiten voor kinderen vinden plaats in het Frans Hals Museum aan het Groot Heiligland. Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang tot het museum inclusief knutselclub, speurtocht en De Dikke Doe- en Luistertour.

Meer informatie zie www.franshalsmuseum.nl/kinderen