BEVERWIJK - Roy Nagel, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Beverwijk, is uitgeroepen tot één van de beste Restaurant Managers van McDonald’s ter wereld. De Beverwijker heeft de prestigieuze Ray Kroc Award gewonnen, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant. Het is de hoogste erkenning binnen McDonald’s voor buitengewone prestaties en resultaten van Restaurant Managers.


Nagel ontvangt de Ray Kroc Award in april 2020 tijdens een speciale ceremonie van McDonald’s in Orlando, Verenigde Staten, uit handen van McDonald’s CEO Steve Easterbrook. Roy begon bijna tien jaar geleden als Floormanager bij McDonald’s en is inmiddels ruim drie jaar werkzaam als Restaurant Manager.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Peter Blomberg, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Beverwijk, nomineerde Nagel voor de award: “Ik ben enorm trots dat Roy deze award in ontvangst mag nemen. Hij is een echte doorzetter: continu op zoek naar nieuwe kansen om zijn gasten nog beter van dienst te zijn en niet bang om van fouten te leren en de koers te wijzigen. Bovendien heeft Roy altijd oog voor de behoeften van zijn team. Hij coacht hen met passie en biedt hen de ruimte zichzelf te ontwikkelen. Hij is met recht één van de beste Restaurant Managers ter wereld!”

Dankbaar en gemotiveerd
Voor Nagel vormt deze waardering een extra motivatie om zijn ambities te realiseren: “Ik voel mij vereerd dat ik deze award mag ontvangen en ik ben ontzettend dankbaar voor de mogelijkheden die ik bij McDonald’s krijg om mijzelf steeds opnieuw uit te dagen en te blijven ontwikkelen. Door de jaren heen ben ik gegroeid als Restaurant Manager, maar zijn wij ook gegroeid als team. Samen zijn we iedere dag op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten de beste ervaring te bieden. Deze award geeft ons een bijzondere impuls om te blijven innoveren en te blijven groeien.”