BLOEMENDAAL - Met de Bibliotheek kun je zaterdag 18 mei van 13:00 tot 17:00 uur op Bloementaaltour, een literaire fietstocht langs unieke locaties in Bloemendaal. Laat je raken door de Bloementaalmakers: luister in een kapel naar gedichten van Demi Baltus, luister in een intieme huiskamersetting naar de schrijvers Martje Saveur en Maria Vlaar, laat je inspireren door de bekende regisseurs Antoinette Beumer en Kees van Beijnum en kijk naar pijnlijk-komisch-absurd-uit-het-leven-gegrepen cabaret van HUN.

Er zijn twee startmomenten van de fietstocht. Er kan gestart worden om 13:30 én om 14:30 uur. Maar zelf je programma bepalen kan natuurlijk ook. De tour begint in de Bibliotheek Bloemendaal aan de Korte Kleverlaan 9, hier vind je ook de programmaflyer. Een ticket voor de Bloementaaltour bedraagt € 10,-. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Lentefestival Bloemendaal
De Bloementaaltour is onderdeel van de eerste editie van het Lentefestival Bloemendaal. Van 17 tot en met 19 mei bruist Bloemendaal van de culturele activiteiten.

Zaterdag 18 mei | Start 13:30 én 14:30 uur – 16:30 / 17:30 uur | € 10,-
Start: de Bibliotheek Bloemendaal, Korte Kleverlaan 9.Tour: bijzondere locaties in de gemeente Bloemendaal