HEEMSKERK - Afgelopen woensdag lieten leerlingen van basisschool De Bareel aan hun ouders, familieleden en medeleerlingen horen wat zij geleerd hebben tijdens de muzieklessen van Het Cultuurhuis.

In de aula van De Bareel was het een drukte van belang met ouders, leerlingen en andere belangstellenden. Op het podium stond de band BA-REAL, bestaande uit kinderen die na schooltijd muzieklessen volgen van het Cultuurhuis op De Bareel. Onder leiding van muziekdocent Gabriëlla Munier en Julian du Perron speelden zij trots nummers op gitaar, keyboards en drums en er stonden stralende zangeressen op het podium. Mooi om te zien wat de kinderen leren en samen ten gehore kunnen brengen.

De trotse muziekdocent Gabriëlla geeft wekelijks muziekles aan alle groepen op De Bareel. Dat begint al bij de peuters. Zingen, dansen en muziek maken is leerzaam en geeft heel veel plezier. Daarnaast biedt De Bareel de mogelijkheid om na schooltijd muziekles te volgen van een docent van het Cultuurhuis op De Bareel. Kinderen kunnen er gitaar, drums, keyboard, viool, klarinet of saxofoon leren spelen en dat draagt bij aan de brede ontwikkeling van de kinderen.