HEEMSKERK - Het ei staat voor nieuw leven en voorjaar. Wil jij van alles over het ei leren? Kom op woensdagmiddag 6 april naar Kinderboerderij Dierendorp. Daar staat alles in het teken van eieren. Kom jij ook? De activiteit is van 14:00 tot 16:00 uur!

Speurtocht

Deze middag wordt er een speurtocht op het erf uitgezet waarbij je van alles over eieren kunt leren. Ook zijn er een aantal echte eieren van verschillende formaten die je kunt bestuderen.

Knutselen

Wanneer je klaar bent met de speurtocht kun je ook nog een eierhouder en een paastakje knutselen. Zo wordt het thuis al een beetje Paasei-achtig. Het wordt een gezellige, leerzame middag. Kom jij ook?

Deelname

Deze activiteit is geschikt van kinderen van 3 tot 10 jaar, deelname aan deze middag is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!