HEEMSKERK - Wil jij meer weten over paddenstoelen? Of een paddenstoel knutselen? Kom op woensdag 2 november naar Kinderboerderij Dierendorp. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur. Kom jij ook?

Overal verschijnen paddenstoelen

De herfst is in volle gang en daarom verschijnen er nu overal in de natuur paddenstoelen. Paddenstoelen houden van vochtige herfstdagen. Op woensdagmiddag 2 november kun je van alles leren over deze schimmelsoort.

Speuren, knutselen en soep proeven

Deze middag is er een speurtocht over paddenstoelen op het erf van de kinderboerderij. Ook is er een mini-tentoonstelling en je kunt een paddenstoel knutselen en paddenstoelensoep proeven. Een leuke leerzame middag. Kom jij ook?

De activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, deelname is gratis en iedereen is welkom! Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op facebook!