HEEMSKERK - Langzaamaan hoor je alweer wat gezoem. Het voorjaar begint en wij kunnen de insecten helpen. Op woensdagmiddag 1 juni organiseert NME Heemskerk een middag over insecten. Om 14.00 uur wordt er door wethouder Schoorl een groot insectenhotel geplaatst. Daarna kun je zelf meedoen aan de activiteiten.

Plaatsing insectenhotel

Om de omgeving rond 't Koetshuijs insectvriendelijker te maken, plaatst wethouder Schoorl om 14.00 uur een groot insectenhotel met informatiebord.

Maak je eigen insectenhotel

Na de plaatsing van het insectenhotel kun je zien en leren hoe mieren leven. En om 14.45 uur kun je zelf een insectenhotel in elkaar zetten. Zo helpt jij insecten bij jou in de buurt te maken. Deze activiteit is gratis maar hiervoor dien je je op te geven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/insect2022.

Het adres van 't Koetshuijs is Tolweg 9a te Heemskerk. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl . Volg ons ook op facebook !