HEEMSKERK - Op woensdag 1 december van 14.00 uur tot 16.00 uur staat alles in het teken van dieren en winter bij Kinderboerderij Dierendorp. Kom jij deze middag ook?

Speurtocht naar pootafdrukken

Sommige dieren zijn goed te herkennen aan hun bijzondere poten. Deze poten laten ook afdrukken achter op de grond. Raad jij alle dieren tijdens de speurtocht over het erf. En weet jij hoe verschillende dieren overleven wanneer er sneeuw ligt?

Mini tentoonstelling
In de educatie ruimte staan een aantal opgezette dieren. Bekijk hun pootjes van heel dichtbij. Zo dichtbij heb je vast nog nooit een reiger of een roofvogel gezien.

Knutselen in de stal

In de stal kun je een echt hoefijzer versieren. Deze hebben onder de hoeven van een paard gezeten maar nu mag jij er een kunstwerk van maken. Denk je aan een tasje om dit kunstwerk mee te nemen?

Gratis kinderactiviteit
Deze activiteit is geheel gratis en geschikt voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar. Wij vragen u om de geldende corona maatregelen te respecteren en afstand van elkaar te houden. Tevens verzoeken wij u om aanwijzingen van het personeel op te volgen voor ieders gezondheid. Wij danken u voor het begrip. Kinderboerderij Dierendorp is aan de Vrijburglaan 1, Heemskerk.