HEEMSKERK - Ben je 14 t/m 18 jaar, dan kun je elke maand bij Podium Laurentz in Heemskerk naar LAUW, een alcoholvrij feest met dj's, mc's en dans van toppers en lokaal talent. Wil je ook een keer shinen op het podium van LAUW, grijp dan je kans!

LIRICAL on stage op 13 mei

Samen met de Jongerenraad, MET Heemskerk, productiehuis 11:11 INC, de DansTuin en Viggo Smit (aka DJ Virato) heeft het Cultuurhuis Heemskerk een maandelijks terugkerende jongerenavond ontwikkeld voor jongeren van 14 t/m 18 jaar. Bij het nieuwe Podium Laurentz aan de A. Verherentstraat 1 te Heemskerk bieden ze LAUW aan, een alcoholvrij feest met muziek van (lokale) DJ’s en optredens van grote artiesten. Zo verwelkomt Podium Laurentz bij de komende editie

Waïl Ali, beter bekend als LIRICAL. Deze top MC heeft op de Nederlandse en internationale podia inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Vrijdag 13 mei is LIRICAL te zien bij Podium Laurentz.

Springplank voor talent

Met LAUW willen de samenwerkende organisaties niet alleen jongeren uit de regio een topfeest aanbieden, ook willen ze een springplank voor talent zijn. Ben je zelf 14 t/m 18 jaar en wil je graag ervaring opdoen met optredens? Neem dan contact op met het Cultuurhuis Heemskerk. Voor rappers, mc's, dansers en dj's in de urbanstyle biedt het cultuurhuis kans om te performen op een groot podium, maar ook daarvoor coaching te ontvangen. Zo ga je goed voorbereid het podium op.

Win een LIMO voor LAUW

Wil je meer informatie over talentcoaching, neem dan contact op met mark@cultuurhuisheemskerk.nl. Voor meer informatie over LAUW en wie je naast LIRICAL op 13 mei nog meer kunt zien, kun je een kijkje nemen op www.podiumlaurentz.nl. Of doe mee aan de winactie ‘WIN een LIMO voor LAUW’ waarmee je een limousine en (alcoholvrije) champagne kunt winnen die jou en je vrienden ophaalt van huis en naar LAUW brengt.