KENNEMER - Dit wordt waarschijnlijk de laatste kans om nog een theaterconcert van Jan te bezoeken. Hij is ongeneselijk ziek. Het publiek zal hem ongetwijfeld een mooie tijd wensen. Voor Jan is dat naast zijn gezin, optreden. Prachtig dat hij ook Beverwijk nog aandoet met een prachtvoorstelling, voorzien van een beetje zwarte humor, maar zeker geen donkere avond.

Jan Rot gaat terug naar de jaren 60. Hij koos voor elk jaar zijn favoriete lied en met topgitarist Laszlo Versteeg naast zich komen dan uiteraard de Beatles, Stones, Who en Kinks voorbij, maar ook hits die je bijna was vergeten. Ook zijn de herinneringen, weetjes en verhalen. Met vertedering kijkt Jan terug naar zijn peutertijd in Arnhem, zijn jaren in Indonesië als kind in een zendingsgezin, het verlof in 1967 waarin hij popmuziek ontdekte, en besloot: ik word later zanger. Die droom kwam uit, en nu is hij inmiddels de zestig gepasseerd, in het besef dat de tijd nu sneller gaat dan jij. Maar is dat erg? Hoe hou je zowel het jongetje in jezelf levend als dat je meegaat in de tijd? Ook dat hoor je in OK Boomer!

Kaarten vanaf € 17,00 voor vrijdag 22 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.