BEVERWIJK - Een echte boswachter heeft allerlei materialen gevonden in de natuur. Schedels, geweien en nog veel meer. Wil jij het verhaal hierbij weten? Kom op woensdag 12 januari naar Kinderboerderij Dierendorp in Heemskerk. Kom jij ook?

Aanmelden
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, aanmelden is noodzakelijk en kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vondst . De middag is van 14.00 tot 16.00 uur. Er zijn 4 rondes van 30 minuten, per ronde zijn slechts 7 plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in! Deelname is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

Volg de maatregelen ter plaatse
De activiteit vindt buiten plaats. Wij vragen u rekening te houden met de 1,5 meter afstand, vandaar dat wij werken met tijdsblokken. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers ten allen tijden op te volgen. Zo houden wij de activiteit leuk en veilig!

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.