HEEMSKERK - In het weekend van 27 en 28 augustus wordt de jaarlijkse ‘Nacht van de Vleermuis’ georganiseerd. Door heel Europa zijn dit weekend verschillende activiteiten rondom de vleermuis gepland. Een kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien! Op zaterdag 27 augustus kun je vleermuizen zoeken tijdens de excursie in Heemskerk.

Vleesmuisexcursie vanaf kasteel Marquette
Op zaterdag 27 augustus start de vleermuisexcursie om 20.30 uur vanaf de oprijlaan bij kasteel Marquette, Marquettelaan 34 te Heemskerk. De excursies eindigt rond 22.00 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte “nachtbrakers”.

Deelname

Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar en ouder. Dit is een excursie zonder verlichting en met spannende waarnemingen. Dus laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denkt u ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas? U kunt zich opgeven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vleermuis2022 , deelname is gratis en er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar.

NME Beverwijk & Heemskerk

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert dit weekend een vleermuisexcursie. Natuur- Milieueducatie Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in deze gemeenten. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmbeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl.