HAARLEM - Op woensdag 14 december wordt van 15.00 tot 19.00 uur de sfeervolle Nelson's Kerstmarkt georganiseerd in het Nelson Mandelapark bij Wijkcentrum De Fjord (Paul Krugerkade 6 Haarlem). Zowel buurtbewoners als organisaties in en rondom het park helpen hieraan mee. Deze Kerstmarkt is een samenwerking van DOCK Haarlem, Haarlem Effect, Ecosol Effect, Cronjé van 1A naar Beter, De Fjord, Zorgbalans, SportSupport, SIG, BUUV, Hart en Gemeente Haarlem.

Programma

Tijdens Nelson's Kerstmarkt zijn er kramen waar zelfgemaakte kerstspullen worden verkocht. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals lasergamen voor de jeugd en is er een knutselhoek. Daarbij is er ook livemuziek waarbij bezoekers kerstliedjes mee kunnen zingen. Verder zijn er warme dranken, hapjes en soep verkrijgbaar. Kom alvast in de kerstsfeer en neem vooral je kinderen, opa en oma, vrienden en buren mee!

Contact

Wil je een kraam huren, lijkt het je leuk om mee te organiseren of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Michiel Groothuis van Cronjé van 1A naar Beter via telefoonnummer 06 51 38 83 28 of met Demi Corbran van Wijkcentrum De Fjord via telefoonnummer 023 534 86 28.

VanHier Haarlem

Vanaf 2023 gaan DOCK Haarlem en Haarlem Effect op in VanHier Haarlem. VanHier Haarlem is een coöperatie van de organisaties DOCK Haarlem, Haarlem Effect, Leger des Heils, perMens, Stichting Ontmoeting en Zorgbalans. Samen met partners en inwoners in de stad gaan wij de opdracht Gewoon in de Wijk organiseren en uitvoeren. De nieuwe werkwijze zal starten vanaf 1 januari 2023. Kijk voor meer informatie op

www.vanhierhaarlem.nl

.