BEVERWIJK - Als op 27 november de schemering valt, kun jij bij NME terecht voor een mooie, educatieve lichtjestocht. Iedereen is op 27 november van 17.00 tot 18.30 uur van harte welkom op het startpunt op kinderboerderij De Baak.


De lichtjestochtroute
Op de route komt men leden van theater Poppekus tegen die vertellen over de spin, de eekhoorn en de mier. Onze vrijwilligster Gerda gaat ook iets vertellen over een nachtdier en u komt ook Ingrid van Ingrid Natuurlijk tegen. Afsluitend warm je op bij de Smaeckkamer onder het genot van een warme choco. Daar wordt er buiten bij het knetterende vuurtje een legende voorgedragen. De vertelling over “de kluizenaar van Westerhout” wordt verzorgd door een medewerkster van het Kennemermuseum.

Lampion mee
Vergeet je lampionnenlichtje niet! Daarmee verstoren we nauwelijks het leven in het park. In tegenstelling tot zaklampen en lampjes op mobiele telefoons.

Aanmelden
Mensen dienen zich vooraf aan te melden via de website www.nmebeverwijkheemskerk.nl. Er is ruimte voor 100 personen. Wees er snel bij, want vol=vol.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!