HEEMSKERK - MantelZ, centrum voor mantelzorg organiseert samen met de Buurtsportcoach van Team Sportservice Jeu de Boules bijeenkomsten in Heemskerk voor mantelzorgers. Jeu de boules is een ontspannen balspel waarbij gezelligheid en samenzijn voorop staan. Zorg jij wekelijks voor iemand? Dan is deze activiteit bedoeld voor jou! Je bent van harte welkom.

Er worden vier gezellige Jeu de Boules clinics georganiseerd bij Club de Petanque ‘Bonne Chance’ in Heemskerk. Na afloop drinken we een drankje en is er ruimte om met elkaar te praten over mantelzorgtaken. Mantelzorgconsulenten Anita en/of Nienke is aanwezig om vragen te beantwoorden. De buurtsportcoach is aanwezig voor beweegvraagstukken.

Clinic

De clinic bestaat uit vier momenten waarin het spel en de regels worden uitgelegd. Er is voldoende tijd om te oefenen en een partijtje te spelen. De Jeu de Boules clinics vinden plaats op maandag 10 juni, zaterdag 13 juli, maandag 9 september en zaterdag 5 oktober van 13:15 uur tot 15:00. Je kunt aan 1 of meerdere bijeenkomsten deelnemen. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Wees er snel bij, er is maximaal ruimte voor 16 deelnemers. Ervaring met het spel en eigen ballen zijn niet nodig. Enthousiasme is genoeg!

Aanmelden kan via de website www.mantelz.nl/activiteiten of neem contact op met Anita Osinga, 06-20598821 of a.osinga@mantelz.nl

Deze activiteiten worden betaald vanuit het Sport- en preventieakkoord Heemskerk. De gemeente vindt de mentale en fysieke gezondheid van haar inwoners ontzettend belangrijk.