HEEMSKERK - Het voorjaar begint en we gaan de natuur weer in. Maar wat vinden we toch nog steeds veel afval in de natuur. Dit hoort natuurlijk niet! Op woensdagmiddag 11 mei staat bij 't Koetshuijs de hele middag in het teken van recycling en afval.

Recycling
Recycling betekent "hergebruik". Deze middag laten we zien hoe afval hergebruikt kan worden. En hoe de natuur haar eigen natuurlijke afval hergebruikt. Het belooft een leerzame middag te worden. Kom jij ook?

Twee rondes
De middag is opgedeeld in twee rondes. De wandelingen starten om 14.00 uur en om 15.00 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk, je kunt je 5 minuten voor de starttijd bij de NME-medewerker bij het Koetshuijs melden. Deelname is gratis! Het adres van 't Koetshuijs is Tolweg 9a te Heemskerk. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Presentje
Na de wandeling krijg je een klein presentje waarmee je jouw eigen leefomgeving nog iets schoner kunt maken.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.