UITGEEST - Het oude kantoorpand van Beentjes wordt momenteel flink verbouwd om een duurzaam en ruim opgezet kindercentrum te creëren. Daarmee wordt een oplossing geboden voor het nijpende tekort aan kinderopvang en buitenschoolse opvang in Uitgeest. Dit pand gaat Kidsbest Kinderplein heten!

Kidsbest heeft reeds drie andere locaties, waarvan één in Akersloot, één in basisschool de Wissel in Uitgeest en ook één locatie in Wommels, Friesland. Onze nieuwe locatie is heel goed bereikbaar, aan de Geesterweg en vlak bij de A9.

Kidsbest Kinderplein komt aan de rand van het industrieterrein, maar dan wel in een landelijke sfeer. Aan de voorzijde van ons nieuwe pand kijken we uit op een molen. Hier komt een grote uitnodigende speeltuin. Het pand is ruim opgezet met veel extra ruimte voor activiteiten. Zo komt er een centrale speelhal waar we kunnen spelen, dansen en gymmen. Ook komt er een atelier voor onze kleine kunstenaars.

Als alle vergunningen rond zijn, kunnen in januari 2024 kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar worden opgevangen. Bij Kidsbest Kinderplein is er ruimte voor 2 verticale kinderdagverblijf groepen, een peuteropvang-groep en een buitenschoolse opvang groep.

Ouders kunnen zich vanaf heden inschrijven, hiervoor kunnen zij contact opnemen met de afd. planning van Kidsbest info@kidsbest.nl of 0251 831273
www.kidsbest.nl