HAARLEM - Museum Haarlem presenteert met trots een spiksplinternieuwe audiotour bij de tentoonstelling Allemaal Haarlemmers. Niet alleen voor volwassenen is er een audiotour beschikbaar maar ook een speciaal voor kinderen!

Erik van Muiswinkel heeft voor Museum Haarlem de Nederlandse audiotour bij Allemaal Haarlemmers ingesproken. De audiotour voor volwassenen is direct via een QR code scanner gratis te beluisteren op een smartphone. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende verhalen; van Vlaamse immigranten en bierbrouwers, tot Haarlemse industrie en winkelstad. De audiotour is er ook beschikbaar in het Engels.

Voor kinderen is er een speciaal audiotour apparaat (device) beschikbaar in het museum. De vijftienjarige Madelief van Aken heeft samen met haar vader Thijs de audiotour ingesproken en neemt kinderen mee door de geschiedenis van Haarlem. Bij de kinderaudiotour is ook een quiz toegevoegd en zijn de vragen goed beantwoord, dan ligt er een verrassing voor ze klaar. Deze audiotour is alleen in het Nederlands en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Kom in de Kerstvakantie met de hele familie gezellig kijken en luisteren in Museum Haarlem. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Titel: Nieuwe audiotours in Museum Haarlem
Datum: vanaf nu beschikbaar
Waar: Museum Haarlem, Groot Heiligland 47, 2011 EP Haarlem
Tijd: dinsdag t/m zaterdag 11 - 17 uur, zondag en maandag 12 - 17 uur