CASTRICUM - Op zaterdag 15 december van 16.30 uur tot 19.30 uur wordt in de Tuin van kapitein Rommel in Castricum het eerste midwinterfeest gehouden. Deze mooie locatie ligt tegenover station Castricum en is via een bruggetje te bereiken.

In de tuin staan diverse kramen met leuke cadeautjes voor de kerst. Al vanaf de ingang van de Tuin is het een ware belevenis met muziek, verhalenvertellers, leuks en lekkers, een grabbelton en dus heel veel voor jong en oud voor een geslaagde kerst!

Leerlingen van de Kennemer Praktijkschool uit Heemskerk hebben ook een kraampje en verkopen daar zelfgemaakte cadeautjes gemaakt in de workshop Creatief en speciale metalen kerstboompjes gemaakt in de technieklessen. Ook de sector horeca doet mee met zelfgebakken koekjes die door de sector economie feestelijk zijn verpakt. In de sector groen wordt gewerkt aan leuke plantenbakken.

Het ‘verdiende geld’ van dit eerste midwinterfeest willen de leerlingen besteden in de allerlaatste school-activiteitenweek en aan het schoolkamp begin juli 2019. De leerlingen hopen dan ook op bezoekers uit de buurt én uit Heemskerk en Beverwijk.