HEEMSKERK - Op zondag 2 april 2023 start de Kennemer Loopgroep een nieuwe beginnersgroep. Wil je graag beginnen met hardlopen of ben je hersteld van een blessure en wil je het hardlopen weer oppakken? Kom dan meelopen!


De Kennemer Loopgroep is een recreatieve hardloopvereniging die bestaat sinds 1986. De loopgroep heeft 150 leden die zijn onderverdeeld in 4 groepen van verschillende niveaus. De groepen worden begeleid door gediplomeerde trainers en trainsters. Bij de Kennemer Loopgroep train je twee keer in de week en de trainingen zijn zeer afwisselend. In het duingebied van Heemskerk krijg je de mooiste plekken in de omgeving te zien.

Dit voorjaar biedt de Kennemer Loopgroep een speciaal programma aan voor de beginnende loper. Samen met andere beginnende lopers bouw je onder goede begeleiding jouw loopvermogen op. Dit gebeurt op een verantwoorde, rustige manier. Twee enthousiaste trainers brengen jou in ongeveer drie maanden naar een niveau waarop je zonder problemen 5 kilometer kunt uitlopen. Na deze periode bekijk je samen met hen naar welke groep binnen de Kennemer Loopgroep je het beste kunt doorstromen.

Er wordt getraind op zondagochtend van 8.30 tot 9.45 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur vanaf parkeerplaats Geversduin in Heemskerk.

Ben je geïnteresseerd?

Meld je dan aan bij Miriam via ledenadministratie@kennemerloopgroep.nl of kijk op www.kennemerloopgroep.nl voor meer informatie.