HAARLEM - Deze maand bestaat de Haarlemse vintage speelgoedwinkel De Toyboys 5 jaar. Op de eerste etage in het sfeervolle speelgoedpand aan de Koningstraat heerst alleen niet de verwachte feestdrukte. In deze tweede coronagolf heeft de winkel helaas haar deuren weer tijdelijk moeten sluiten; de ruimte is gewoonweg niet geschikt voor veel bezoekers. Maar een feestelijk moment zomaar voorbij laten gaan is niks voor Pieter Kamp en Michel van Staveren. Deze creatieve ondernemers zouden de Toyboys niet zijn als ze niet een originele draai aan de situatie weten te geven.


Wie vindt de gouden wikkel?
"De winkel moet vanwege de covid-situatie dicht, dat is vreselijk balen maar kan niet anders. Toch hebben we een leuk en veilig plan om iets weg te kunnen geven, want wie jarig is trakteert!", aldus Toyboys-eigenaar Pieter Kamp.
Klanten die een aankoop doen via de webshop maken de hele maand november kans op een van de vijf gouden wikkels om hun online bestelling. Vind je een gouden wikkel in je pakket? De Haarlemse Willy Wonka's geven je dan 50 euro shoptegoed cadeau.

Al 5 jaar een unieke speelgoedbeleving
De Toyboys is een winkel voor enthousiastelingen, liefhebbers en verzamelaars van nieuw en vintage speelgoed. Een bezoek aan de kleurrijke winkel op de eerste etage boven speelgoedwinkel Meneer Paprika in de Koningstraat 19 is een beleving. Je wordt verrast en meegevoerd op een 'trip down memory lane' met speelgoed uit de jaren '80, '90 en '00.