HEEMSKERK -Op woensdag 28 september 2022 organiseert IVN Afdeling Midden Kennemerland een herfstactiviteit in de "struinnatuur" van Park Assumburg. In dit gebied gaan we, zoals de naam al aangeeft, lekker struinen! Tussen de bladeren, onder de struiken en in de planten gaan we zoek naar bodemdiertjes, insecten, paddenstoelen, eikeltjes en misschien ook wel kikkers!

We doen dat tijdens een herfstwandeling samen met de natuurgidsen van IVN Midden-Kennemerland. Zij hebben loepjes, schepjes, zoekkaarten enz. bij zich om op speurtocht te gaan. En zij kunnen veel vertellen over wat we allemaal vinden en wat er te zien is.

We verzamelen om 14:30 uur bij het hekje van de struinnatuur op de Zuidermaatweg in Heemskerk. Deze kun je vinden tegenover de ingang van Volkstuinvereniging De Akermaat, Zuidermaatweg 3 bij de IVN vlag. Om uiterlijk 15.45 uur zijn we weer terug.

De wandeling is geschikt voor kinderen in de basisschool leeftijd met hun ouders en grootouders. Kosten zijn er niet, wel graag van tevoren aanmelden via https://www.ivn.nl/afdeling/midden-kennemerland

Er is plaats voor max. 25 personenLet op! Er kan hier niet worden geparkeerd met de auto! Kom je met de auto? Parkeer dan bij de parkeerplaats nabij de natuurijsbaan van Kees Jongert op de Adelaertlaan 1-3 te Heemskerk. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de struinnatuurterrein. Wandel rechtdoor, hou de natuurijsbaan aan je linker zijde en sla na de brug gelijk linksaf. Voor het spoor aan de rechterzijde vind je de IVN-Vlag.

Voor verdere informatie zie: https://www.ivn.nl/afdeling/midden-kennemerland/activiteiten/herfstactiviteit-struinnatuur-assumburg