BEVERWIJK - Net als andere culturele organisaties start ISOO weer voorzichtig op. Lezingen zullen voorlopig nog achterwege blijven, omdat met de 1,5 m afstand slechts 12 mensen een lezing mogen bijwonen.


Daarom organiseren we de komende maanden kleinschalige fotowandelingen op buitenlocaties voor maximaal 15 deelnemers. De eerste staat gepland voor dinsdag 18 augustus a.s. van 19.00 – 21.30 uur op de locatie park Scheybeeck onder leiding van fotograaf en boswachter Evert-Jan Woudsma. Aanmelden kan via workshops@isoo.nu; kosten bedragen 25 euro per persoon.

Een leuke fotowandeling/workshop om nog meer uit je mobiel te halen. 2 uur vol tips en trucs, leuke onderwerpen en mooie verhalen over de natuur want Evert-Jan is behalve fotograaf ook boswachter! Deelnemers verzamelen om 19.00 bij ISOO op het Stationsplein in Beverwijk voor een korte kennismaking en een kop koffie. De fotowandeling wordt vanaf 19.30 uur vervolgd in park Scheybeeck en duurt tot 21:30 uur.

ISOO organiseert vanaf augustus 2020 tot aan de zomervakantie van 2021 minimaal 5 fotowandelingen. Natuurlijk zijn de fotowandelingen er om iets te leren, maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daarom wil ISOO de fotowandelingen nog iets extra’s meegeven; zo wordt de mogelijkheid geboden om uw allermooiste foto die u tijdens de fotowandeling heeft gemaakt te laten zien bij fotografiecentrum ISOO tijdens een dag-expositie waar alle deelnemers van de fotowandelingen hun mooiste foto tonen. Onder het genot van een hapje en een frisdrankje kunnen we deze foto’s met elkaar bewonderen en na afloop krijgt u uw foto (A4 formaat ) meteen mee naar huis.