BENNEBROEK - Op 21 en 22 oktober a.s. kunt u in Bennebroek, Bloemendaal, Haarlem en Vogelenzang kleding en schoenen inleveren. Dit kan op 21 en 22 oktober bij de NH Kerk aan de Binnenweg 67 in Bennebroek.

De Sam’s vrijwilligers zijn dan op vrijdag van 18.30-20.00 uur en op zaterdag van 09.00-12.00 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen.
Op zaterdag 22 oktober staan in Bloemendaal de Sam’s vrijwilligers van 10.00 - 13.00 uur voor u klaar bij de PG Bloemendaal en Overveen aan het Kerkplein 20.

In Haarlem kunt u op deze dag van 09.00-13.00 uur terecht bij de Moeder van de Verlosserkerk aan de Prof. Eijkmanlaan 48 en in Vogelenzang zijn de Sam’s vrijwilligers dan van 10.00-12.00 uur aanwezig bij de Parochie Onze Lieve Vrouw Ten Hemelopneming aan de Kerkweg 2.
Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in Burundi (Centraal-Afrika).

Wat mag u allemaal inleveren?
U mag behalve uw donatie van kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Investeren in onderwijs is investeren in een betere toekomst
Het krijgen van kwalitatief goed onderwijs is de beste manier om mensen uit extreme armoede te helpen. Kinderen die onderwijs krijgen kunnen hun eigen leven, maar ook dat van hun kinderen, aanzienlijk verbeteren. Ze krijgen zicht op een betere toekomst, mogelijk een baan, kunnen wat onafhankelijker worden en het komt de economie van het land ten goede.
Met uw donatie keren we het tij voor de toekomst van deze kinderen en kunnen we in de gemeenschappen Mbuye en Bukeye, in de provincie Muramvya, ruim 45.000 kinderen kwalitatief goed onderwijs bieden.

Meer informatie of vrijwilliger worden?
Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd?
Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijkt u dan eens op www.samskledingactie.nl.