HEEMSKERK - Mis het niet: NME Beverwijk & Heemskerk organiseert eenmalig een trendy workshop voor volwassenen in het Koetshuijs te Heemskerk! U zet in een mum van tijd uw eigen insectenhotel in elkaar. De workshop is op dinsdag 13 juli van 19.00-21.00 uur.

Insectenhotel
Insecten voeren belangrijke taken uit in onze tuinen; ze zorgen voor bestuiving en zijn natuurlijke bestrijders. Toch hebben zij het moeilijk, uw hulp is gewenst. Kom naar de workshop help en zet een eigen insectenhotel in elkaar! Hang het insectenhotel thuis op een hoge, zonnige plek en help mee onze lokale natuur te verbeteren!

Onder leiding van
Vivian Stam, leerkracht en oprichtster van Creavief zal u deze avond begeleiden en zorgen dat u met een kunstwerkje naar huis gaat.

Aanmelden
Deze workshop is specifiek voor volwassenen. Er zijn 10 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/insectenhotel.Ter plaatse vragen wij u rekening te houden met de 1,5 meter afstand en instructies van het personeel op te volgen i.v.m. uw en onze veiligheid.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl