BEVERWIJK - Het Lucas Beverwijk is sinds september weer volledig open. Tekenend en schilderend in twee ateliers zijn de leden weer enthousiast aan het werk gegaan. Na alle zoom-meetings en WhatsApp contacten is het heerlijk om fysiek en met elkaar de creativiteit te laten stromen.

Net als bij vele andere verenigingen zijn er ook bij het Lucasgilde leden afgehaakt in de coronatijd. Soms tijdelijk, soms definitief. Gelukkig vinden ook een aantal nieuwe leden hun weg naar ons en daar zijn wij blij om. Want wat is leuker dan je kunstzinnige talenten te kunnen ontwikkelen, daarbij begeleid door een viertal professionele kunstenaars ? Beginner of gevorderde, iedereen kan bij ons terecht vanuit de stelling dat alle mensen kunnen leren tekenen en schilderen. U kunt vrijblijvend met ons kennismaken op de dagdelen die wij hebben. Dinsdagochtend, woensdagavond, donderdagavond en zaterdagochtend is iedereen die weleens een kijkje wil nemen, welkom.

Materiaal hoeft u niet mee te nemen. Dat hebben wij in overvloed. Onze ateliers zitten in het gebouw van het Centrum voor de Kunsten, Kerkplein 3 te Beverwijk.

Kijk ook eens op onze website www.lucasgildebeverwijk.nl of mail uw vraag naar info.lucasgilde@gmail.com.

U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Kom eens langs. U bent van harte welkom.