HEEMSKERK - Een band die al bijna 40 jaar speelt... wat is hun geheim? "Wij hebben door de jaren heen een grote groep ‘Bloes Broers vrienden’ om ons heen verzameld die te pas -en te onpas- met ons meespelen. Dat levert afwisseling op in het repertoire en zorgt voor onverwachte wendingen in live uitvoeringen voor publiek, soms ook voor onszelf! Op die manier blijft het ook voor ons uitdagend en fris." Aldus Hans Schoone.

Een hoogtepunt in hun lange bestaan is de live-CD en DVD opname in de Nozem en de Non, de voorloper van Podium Laurentz. Op 19 november komen ze dus weer eens herinneringen snuiven, maar spelen inmiddels ook nieuwer repertoire. Gastmuzikant in Laurentz is Erwin Aubroeck op Hammond en toetsen. Als Erwin zingt en je de ogen sluit dan hoor je Steve Winwood, waarvan we dan ook een aantal nummers spelen. Afwisseling is gegarandeerd, want ze hebben vier bandleden die lead zingen. De bassist houdt zich dan maar bij de lage tonen en dat is maar beter ook.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Ballads & Blues Band. De naam zegt het al: de Ballads en Blues Band brengt gevoelige ballads, blues met een randje en mooie bluesballads, aangevuld met verrassende uitstapjes naar andere genres. De Ballads en Blues Band bestaat uit Herman Schoone (gitaar, zang, mondharmonica), Nico de Graaf (gitaar, zang) en Cyril Wijte (bas). Voldoende ervaring op 1 podium dus voor een avond kwaliteit én plezier!

"We kijken uit naar een mooie avond!"

Zaterdag 19 november, deuren openen om 20:00 uur. Adres is Anthonie Verherentstraat 1, Heemskerk.

Bestel je kaarten op: https://podiumlaurentz.nl/.../de-bloes-broers-the-ashgrove/