HEEMSKERK - Voorzitter Desley Boxtart van Business Open Ockenburgh heeft een cheque overhandigd aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de Stichting Golf voor Gehandicapten. Tevens was er een donatie van een persoonlijke gift tijdens de bijeenkomst van het ondernemersnetwerk. "Het netwerk van Business Open hecht sterk aan de steun voor maatschappelijke organisaties", zegt Boxtart.


Business Open is een netwerk van ondernemers die elkaar aan zakelijk succes willen helpen vanuit ongedwongenheid en gezelligheid met de focus op zaken doen. Medeoprichter Robbert Trimbos van Business Open Nederland is trots op de bijdrage van de afdeling Ockenburgh aan het Ronald McDonald Kinderfonds en de Stichting Golf voor Gehandicapten. "Een goed, betrouwbaar netwerk is voor ondernemers van groot belang om succesvol te zijn. Dat bieden we al ruim tien jaar voor honderden ondernemers in Nederland en België", zegt Trimbos. "Maar we vinden dat alle afdelingen ook een maatschappelijke rol hebben door ieder een lokaal goed doel te kiezen."


Ondernemerschap is menselijkheid
De afdeling Business Open Ockenburgh is een eind 2019 gestart met Desley Boxtart als voorzitter. De ondernemer in Boxtart ziet natuurlijk het belang van een actief zakelijk netwerk maar heeft tegelijkertijd oog voor mensen voor wie het soms tegen zit. Dit menselijk aspect van haar uitvaartbedrijf ByDesley maakt haar daar dagelijks op alert. "Met mijn bedrijf organiseren we uitvaarten maar die maken we altijd persoonlijk en bijzonder. Ondernemerschap is ook menselijkheid. In het geval van ons bedrijf is er een dierbare persoon van onze klant overleden. Het leven van de nabestaanden kan pas verder gaan als er een passend afscheid is geweest. Als onderneming spelen wij daar een rol in. Mensen waarderen het dat we hen in die moeilijke tijd begeleiden."

Over ByDesley
ByDesley is een uitvaartplanner gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere en persoonlijke uitvaarten. ByDesley ondersteunt mensen bij de gehele planning en organisatie van de uitvaart en is altijd onafhankelijk. Klanten hebben dus geheel vrije keuze voor al hun uitvaartwensen zoals de kist, wade of crematie, maar ook de locatie, het drukwerk en advertenties.
Meer informatie: www.bydesley.nl
Foto zijn hier te vinden: https://mediacontent.nu/content/desley-boxtart-schenkt-cheques-namens-business-open-ockenburgh-aan-goede-doelen/?r=Media-updates&u=delanopr