UITGEEST - Na 25 jaar hebben de bekende gezichten van de oprichters van de Haarlemse Akademie in Uitgeest, Janine Pieterse en Celine Wiggers plaats gemaakt voor nieuwe eigenaren. Per 1 januari 2020 is de school namelijk overgegaan in handen van Janneline Breebaart en Sabine Brugman.


Over hoe de plannen voor de verkoop van de Haarlemse Akademie werden gemaakt, vertellen Janine en Celine: “Na 25 jaar aan het hoofd van de school te hebben gestaan, vonden wij dit een mooi moment om de leiding over te dragen aan Janneline en Sabine”.

De nieuwe eigenaren zijn geen onbekenden van de school. Janneline, ooit werkzaam als oefentherapeut Cesar , werkt al tien jaar als docent aan de Haarlemse Akademie en Sabine, werkzaam als docent bij verschillende scholen en assessor bij een examenbureau, werkt al drie jaar aan deze school.

Janneline en Sabine wilden al langer een eigen school runnen en kunnen nu vanaf 1 januari 2020 hun droom waarmaken. Ze hebben besloten de naam ‘Haarlemse Akademie’ aan te houden omdat dat zo’n begrip is in de regio. “Het concept blijft ook hetzelfde; we steken het alleen in een nieuw en modern jasje”, aldus de beide dames. Ze zullen veel gaan werken met nieuwsbrieven en social media zoals Facebook en Instagram. Verder komt er meer variatie in het lesaanbod.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van de brochure is de Haarlemse Akademie elke dag van 09.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0251-317322. Ook is er veel informatie te vinden op de website www.haarlemseakademie.nl en kan worden gemaild naar: info@haarlemseakademie.nl.