HEEMSKERK/CASTRICUM - Niks te doen in de vakantie? Echt wel! Doe mee aan de gratis voorjaarsvakantie activiteiten. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan kunnen zich inschrijven voor diverse sportieve lessen in de buurt. De gemeente Castricum en Heemskerk gaan voor gezonde jeugd en stimuleren gezond bewegen met subsidies voor onder andere de sportieve vakantieactiviteiten.

Op dinsdag 20 februari vindt de Olympische Spelen sportcarrousel plaats in Sportcentrum de Bloemen in Castricum. Het is een carrousel van vijf sporten waar de Olympische Spelen centraal staat. De vijf sporten worden aangeboden door verenigingen in de buurt, zoals Korfbalvereniging Helios, Volleybalvereniging Croonenburg, Basketbalvereniging The Sea Devils, hockeyvereniging MHCC en CSV handbal. Weet je wat pas echt gaaf is? Er is deze dag ook een olympiër aanwezig! Neem je pen mee voor een handtekening!

Net als in de game
Op woensdag 21 februari kun je meedoen aan het spannende trefbalspel Super Mario trefbal. Win Super Mario Power om makkelijker met je team te winnen. Het spel wordt in de gymzaal aan de Bachstraat in Heemskerk gespeeld.

In de middag kunnen de kinderen uit groep 3 tot en met 8 korfballen met korfbalvereniging HBC in sporthal de Waterakkers.

Vliegen over obstakels
We sluiten de vakantieactiviteiten af op donderdag 22 februari kan je freerunnen in sporthal de Velst in Heemskerk. Er wordt een uitdagend parcours uitgezet met verschillende hindernissen. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Er zijn twee rondes, het eerste uur is voor kinderen uit groep 3 tot en met 5 en het tweede uur voor kinderen van groep 6 tot en met 8.

Aanmelden en meer informatie
Meedoen aan de gratis vakantieactiviteiten? Schrijf je in via de website www.noordhollandactief.nl. Kom je er niet uit en heb je vragen? Stuur een email naar kennemerland@teamsportservice.nl