HEEMSKERK - Wil je graag op een leuke, vrijblijvende manier bewegen en gezond blijven? Dan zijn de gratis spel- en beweegavonden voor volwassenen echt iets voor jou. Sport en bewegen heeft een positieve bijdrage op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zorgt sporten/bewegen voor plezier en ontmoeting. De avonden staan in het teken van bewegen op eigen niveau, gezelligheid, persoonlijke aandacht, afwisseling en plezier. Iedereen kan meedoen.

Een nieuw sportaanbod bestaande uit spel- en beweegavonden voor volwassenen (25 - 65 jaar). De eerste les is op dinsdag 6 juni, dit programma bestaat uit 6 weken achterelkaar op de dinsdagavond met de laatste les op 11 juli. De inloop voor deze avond is vanaf 19.15 uur en de activiteit is van 19.30-20.30 uur in zaal 2 van sporthal de Velst, bij Heliomare (de Velst 1, Heemskerk). De lessen worden gegeven door ervaren buurtsportcoaches van Team Sportservice Kennemerland. Elke week is een ander spel het thema van de avond. Deze reeks avonden is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met de gemeente Heemskerk, aangezien zij de gezondheid van haar inwoners belangrijk vindt.

Soms is het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij iemand past. Soms is de drempel om naar een sportaanbieder te gaan ook groot. Met deze avonden willen we de deelnemers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met bewegen. Aanmelden voor dit programma is verplicht. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op dit programma in de agenda. Mocht het online niet lukken of heb je op voorhand nog vragen, neem dan contact op met kennemerland@teamsportservice.nl of bel naar 088-2037340.