HEEMSKERK - Ben je tussen de 30 en 55 jaar en doe je momenteel weinig aan sport? Wil je graag fitter of actiever worden? Dan is onderstaand beweegprogramma echt iets voor jou!Sport en bewegen heeft een positieve bijdrage op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zorgt sporten/bewegen voor plezier en ontmoeting. Vind je het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij je past? Met dit gratis beweegprogramma van 8 lessen, ga je dat onderzoeken.

De lessen zijn op de dinsdagen van 19.30 tot 20.30 uur en duurt 8 weken. De eerste drie lessen zijn vanaf dinsdag 25 juni bij de Velst 1, 1963 KL Heemskerk. Deze gevarieerde sportlessen worden, afhankelijk van het weer, binnen of buiten gegeven door de buurtsportcoach van Team Sportservice. Daarna volgt de eerste proefles bij een lokale sportaanbieder. We gaan verschillende sporten en activiteiten proberen. Na de zomervakantie start op dinsdag 3 september het vervolg. De laatste les is op 24 september.

Zeg jij al tijden dat je actiever wilt gaan leven? Maar is het starten nog niet gelukt? Door hier aan deel te nemen krijg je een zetje in de goede richting. Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variërend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de agenda. Aan deelname zijn géén kosten verbonden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Stefan, via sbakker@teamsportservice.nl of 0882037340. Het programma is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale aanbieders. De Gemeente Heemskerk financiert het programma, aangezien zij de gezondheid van haar inwoners belangrijk vindt.