HEEMSKERK - Tijden het open huis bij Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond-Noord kun je volop kennismaken met diverse vormen van cultuur in Heemskerk op zaterdag 11 september van 11.00 tot 15.30 uur. Zo kun je een echte gratis knalrode cultuurhuis-sambabal krijgen als je meedoet met de percussieworkshop. Om 11 uur wordt iedereen wakker geschud door Moussé met zijn djembé. Op het terras achter het gemeentehuis gaan de muzikale workshops plaatsvinden. Djembé is om 11.30 uur. Kun je er geen genoeg van krijgen?

George Reijnders laat om 13.45 uur van zich horen met de mondharmonica. Ook hij geeft een workshop, waar iedereen aan mee kan doen.

Je hoeft je niet van te voren aan te melden, maar vol is wel vol. Dus kom op tijd. Er is genoeg te beleven deze dag. Springkussen, gratis ijs als je meedoet met een open muziekles of muziekworkshop of creatieve workshop, lezingen en kennismaken met vele instrumenten.

Het hele programma is terug te vinden in de agenda op de website: www.cultuurhuisheemskerk.nl. Voor persoonlijk contact staan de medewerkers van Cultuurhuis Heemskerk je graag te woord via het telefoonnummer 0251 836003. Zij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur.