HEEMSKERK - Team Sportservice Kennemerland organiseert in de voorjaarsvakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 3 t/m 8, die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan. Tijdens vier middagen worden zeven gratis activiteiten aangeboden. Deze editie zijn er ook sportieve speurtochten.

Wie mee wil doen kan zich op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland inschrijven. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet blijven kijken bij de activiteiten. De sportieve speurtochten zijn ook gratis en op een tijdstip naar keuze te doen.

Maandag 22 februari
Trefbal en voetbal op het schoolplein van het Rinket in Heemskerk. Versla het andere team met een potje trefbal en voetbal.

Dinsdag 23 februari
Bootcamp en atletiek op het plein voor de Velst in Heemskerk. Iedereen die van een sportieve uitdaging houdt kan meedoen.

Nerfbattle en rugby op Wouterland in Castricum. Een spannend mikspel waarbij de teams elkaar proberen te verslaan met de Nerfguns en schuimpijltjes en een rugbyclinic verzorgd door RC Castricum.

Woensdag 24 februari
Levend Stratego op het Arkterrein in Heemskerk. Een spannend tikspel waarbij je het andere team moet verslaan door goed met elkaar samen te spelen.

Trefbal en voetbal bij FC Castricum. Verschillende spelvormen en onderlinge wedstrijdjes.

Donderdag 25 februari
Tennis en handbal op speelveld Commandeurs in Heemskerk. Kom tennissen en handballen met tennisvereniging Assumburg en handbalvereniging DSS.

Bootcamp en atletiek bij Scouting Limmen. Door sportieve uitdagingen en spellen wordt je conditie verbeterd.

Sportieve speurtochten
Tijdens de voorjaarsvakantie en daarna kunnen sportieve speurtochten gedaan worden in de plaatsen Akersloot, Castricum, Heemskerk en/of Limmen. Met de app “Seppo” ga je met je team op zoek naar de 10 sportieve locaties die op de kaart zijn aangegeven. Op elke locatie zijn punten te verdienen en daarmee maak je kans op een leuke prijs! Ga voor de inlogcodes en instructie naar de website van Team Sportservice Kennemerland.