HEEMSKERK - In de voorjaarsvakantie zijn er twee gezellige, leuke en leerzame dagen voor kinderen bij Cultuurhuis Heemskerk. Dinsdag 18 februari is er een mini-musicaldag voor kinderen uit groep 1 t/m 4 van 9.00 tot 14.00 uur. De kinderen beleven een leuke dag met een theater- en muziekdocent. Ze gaan verschillende workshops doen en leren verschillende liedjes. Uiteindelijk zetten de kinderen een voorstelling neer voor de (groot-)ouders, broertjes/zusjes en andere belangstellenden met dans, theater en zang. Tussendoor gaat er even geluncht worden.

Donderdag 20 februari gaan kinderen uit groep 5 t/m 8 aan de slag met een beeldende kunstenaar van 9.00 tot 16.00 uur. Ze gaan hun eigen stripfiguren ontwerpen en bedenken daar een spannend verhaal bij. Na een lekkere lunch wordt hier een animatiefilm van gemaakt op een iPad. De fantasie van de kinderen komt deze dag helemaal tot leven. Aan het eind van de dag wordt er uiteraard een presentatie gegeven.

Meer info en aanmelden kan via www.cultuurhuisheemskerk.nl of even langskomen op de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.