HEEMSKERK - In het kader van de Nationale Vogelweek (6 tot en met 15 mei) organiseert NME Beverwijk en Heemskerk op 14 mei een vogelexcursie voor volwassenen vanaf Parkeerplaats Oudendijk in Heemskerk. Tijdens deze interessante excursie kunt u bijzondere vogels zien en horen.

Nationale Vogelweek

Tijdens de Nationale Vogelweek kan iedereen in Nederland ervaren hoe rijk ons land is aan vogels. En hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies en ontdekken natuurliefhebbers de meest bijzondere vogels in het wild.

Aanmelden vogelexcursie

Voormalig boswachter Evert Jan Woudsma neemt u mee tijdens deze excursie in het duingebied van Heemskerk. De excursie is op zaterdag 14 mei van 08.00 uur tot 10.00 uur. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en het startpunt is parkeerplaats Oudendijk te Heemskerk.

Deelname aan deze wandeling is gratis en geschikt voor volwassenen.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogels2022. Tip: neem je verrekijker mee!

NME Beverwijk en Heemskerk

NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.