HAARLEM - Frénk van der Linden, schrijver en journalist, gaat in de Bibliotheek in gesprek over de liefde. Hij wisselt in een openhartig gesprek met zijn publiek van gedachten over de mooie, leerzame en pijnlijke momenten van de liefde. 4 november doet hij dit bij de Bibliotheek Haarlem Centrum, 30 november in de Bibliotheek Hillegom.

Naar aanleiding van zijn nieuwe bundel ‘En altijd maar verlangen’ start van der Linden het gesprek met de mensen in de zaal. Wat heeft jou geluk gebracht? Wat heeft je pijn gedaan? Welke lessen heb je onderweg geleerd? Frénk gaat in gesprek met het publiek om hun verhaal te horen, maar is zelf ook openhartig over zijn eigen ervaringen. Ben jij klaar voor een verrassend en interactief gesprek over de liefde?

Over de bundel 'En altijd maar verlangen' De vader en moeder van journalist Frénk van der Linden wisselden in de veertig jaren die volgden op hun bittere scheiding geen woord meer met elkaar. Toen zij beiden waren overleden, dacht Frénk het boek dicht te kunnen slaan – maar er kwam juist een boek bij. In even innige als indringende brieven legt hij zijn ouders vragen voor die hij (nota bene interviewer) nooit durfde te stellen. Vragen over liefde, haat en onvervulde verlangens.