KENNEMER - Op donderdag 2 december is Frank Kraaijeveld, voorman van de legendarische Bintangs, te gast bij het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland. Hij zal voorlezen uit zijn onlangs verschenen boek Be Frank waarover hijzelf zegt: "Je moet de Bintangs zien als een soort Tour de France. Een felle start als jonge band. Muzikanten kwamen en vielen af. In een straf tempo de heuvel op, met een rotvaart naar beneden. Hoge pieken, diepe dalen. Ruig en opwindend, soms met valpartijen. Dit is het roerige verhaal over 60 jaar Bintangs. We zijn nu bezig met de eindsprint naar de toekomst."

Frank Kraaijeveld is een gemakkelijk spreker, die vol zit met verhalen uit het roemruchte verleden van de Bintangs. Samen met het publiek zullen vanavond herinneringen uit die tijd opgehaald worden. Daarnaast zal hij ook enkele nummers uit het omvangrijke Bintangs-repertoire ten gehore brengen.

Voor wie het boek na afloop wil aanschaffen geldt alleen dan de speciale ledenprijs van € 25,–

BHK-gebouw, Groenelaan 74 Beverwijk. Aanvang 20:00 uur, zaal open 19:30.

Toegang: € 7,– (HGMK-leden € 2,50) inclusief koffie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelding is verplicht; reserveren via de website hgmk.nl

Bij de entree wordt de corona-QRcode gecheckt.