CASTRICUM/HEEMSKERK - Een zomer vol sportieve activiteiten met Zomerboost. Meer dan 25 verenigingen uit de Gemeente Heemskerk en de Gemeente Castricum doen mee aan Zomerboost. Dit betekent dat zij activiteiten organiseren voor leden én niet leden. Voor iedereen is er deze zomer wat te doen.


‘Het aanbod is heel gevarieerd, denk aan tafeltennis, paardrijden, squash, balsport, bootcamp, dans, vechtsport en jeus de boules’. Zegt buurtsportcoach Joyce van Tunen. ‘Wij zijn al bij verschillende sportaanbieders langs geweest, tijdens hun Zomerboost activiteit. Het is mooi om te zien dat leden én niet leden gezamenlijk deel kunnen nemen’. Jong en oud kunnen aan de activiteiten mee doen. Op de website www.noordhollandactief.nl onder het kopje zomerboost zijn alle activiteiten te vinden.

Op dit moment hebben al 223 mensen zich via de website ingeschreven voor de activiteiten. ‘Het is super gemakkelijk om je aan te melden via de website. En er is echt van alles te doen, zo kom ik mijn zomer wel door’ aldus een deelnemer van Zomerboost. Het is een mooie manier om kennis te maken met verschillende sporten en sportaanbieders. Daarnaast is het goed voor de gezondheid en leer je nieuwe mensen kennen. Een win-win situatie, als je het Joyce vraagt.

Heb jij al gekeken of er iets leuks voor jou tussen zit? Tot eind augustus is er van alles te doen. Meld je dus snel aan. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen met Joyce via 0251-254740 of jvtunen@teamsportservice.nl

De Zomerboost campagne is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale sportaanbieders. De gemeente Heemskerk en Castricum vinden het welzijn van haar inwoners belangrijk. Vandaar dat zij Team Sportservice Kennemerland financieren middels een subsidie.