OVERVEEN- Op zaterdag 6 mei om 13.00 uur opent het kledingruilcafé weer de deuren. Na de succesvolle doorstart in december gaat er deze keer voorjaars- en zomerkleding geruild worden.

Het kledingruilcafé is een leuke en makkelijke manier om ´nieuwe´ kledingstukken te verwerven zonder dat er kleding gefabriceerd hoeft te worden. Dat scheelt behoorlijk in de belasting van onze aarde. Je maakt een andere vrouw blij met kleding waar jij op uitgekeken bent; je raakt geïnspireerd door de manier waarop zij het kledingstuk draagt en je experimenteert zélf met kleding die je misschien niet zo snel zou kopen. Bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden en alle maten welkom.

Regels voor het inleveren en ruilen:
*Tussen 13.00 en 13.30 lever je kleding in. Maximaal 10 kledingstukken, minimaal 3. *Geen joggingbroeken, geen basis T-shirts, geen ondergoed, maximaal 1 spijkerbroek. *De kleding moet schoon en heel zijn. Alle knopen eraan, ritsen goed, e.d. *De kleding mag niet te gedateerd zijn…
*Maximaal 1 paar goede schoenen en/of accessoires als sjaal, hoed, riem, sieraad e.d.
*Je mag ongeveer evenveel meenemen als je inbrengt.
* Ben je na ruilronde 1 (13.30 – 14.30) al blij met je ‘nieuwe’ aanwinsten, dan vertrek je. Maar je
kunt ook blijven voor ruilronde 2 (14.30 – 15.30)
Er is gelegenheid om te passen én de hele middag staat er thee met lekkers in de theehoek.
Ruilen van kleding is duurzaam, goedkoop, sociaal en je hebt ook nog eens gezellige middag!

Team Kledingruilcafé Duurzaam Overveen verwelkomt je graag!

Financiële bijdrage is € 5,00 i.v.m. het huren van de spiegelzaal en de thee met lekkernij. (pinnen niet mogelijk, wel QRcode). Aanmelden is niet nodig. Sluiting café is 16.00 uur.
Zie www.duurzaamoverveen.nl voor extra informatie en contactgegevens coördinator.