HEEMSKERK - Dorpsfotograaf Heemskerk 2023-24 Tessa Poll weet op bijzondere manier locaties, objecten en personen die allen “typisch Heemskerk” zijn te combineren tot verrassende en prikkelende concepten die zij zelf “Heemskerk met een knipoog” noemt.

Het tijdstip van deze tweede inzending is zeker niet toevallig gekozen; Tessa weet het aanbreken van de lente op geheel eigen wijze te combineren met het thema Heemskerk met als resultaat een foto waar wij gewoon weer erg blij van worden.
Als dat geen lentegevoel is…

Het is altijd lente bij de tandartsassistente
Tessa zegt zelf over haar eerste inzending: In mijn thema 'Heemskerk met een knipoog' zoek ik dingen die typisch Heemskerk zijn. Ik ben zelf echt gek op de gebakswand en het ezelsoor van bakker Koelman aan het Nielenplein. Gewoon 's avonds of op zondag een gebakje uit de muur trekken: hoe leuk is dat? En het ezelsoor is ook typisch Heemskerks.

Met enige schroom wilde Anita Meijer best meewerken aan deze ludieke foto. Actief op Facebook bij Heemskerk ons dorrup, haar inzet bij Rocking up X-mas, en nu ook raadslid in Heemskerk, maken van Anita echt een 'verbinder' in Heemskerk.

Anita is daarnaast ook nog eens meer dan 30 jaar mijn tandartsassistente, dus dat maakt dit een mooie foto om de lente mee in te luiden!