In Alkmaar en Uitgeest worden er cursussen gegeven in het leren fotograferen met een smartphone. De cursus is geschikt voor zowel gebruikers van een Apple-telefoon, maar ook voor Android gebruikers is het een aanrader. Van beide systemen leggen we precies uit wat u moet weten om een geslaagde foto te maken. En hiervoor de juiste instellingen te gebruiken.


We nemen alle instellingen door op de smartphone en laten in woord en beeld zien hoe u deze functies het beste kunt inzetten. Tijdens de cursus is er uiteraard ook veel aandacht voor het maken van composities, handige accessoires, verborgen functies ontdekken en de foto’s optimaal leren belichten.

Maak gegarandeerd betere foto’s

Het doel is om u nog betere foto’s te laten maken, en laten we zien hoe je met eenvoudige tips een veel betere foto kan maken. Succes gegarandeerd! De cursusavond duurt zo’n twee uur en is er meer dan genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen. De groepsles heeft een maximum van 10 deelnemers. Deze cursus wordt gegeven in Alkmaar in Wijkcentrum De Oever en De Zwaan Cultureel in Uitgeest. Meer informatie en aanmelden kan via https://eckkies.nl/smartphone-fotografie/

De cursus smartphone fotografie is ook een leuk idee voor de personeelsvereniging.