BEVERWIJK - Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en vind je het leuk om samen met je vrienden mee te doen aan coole cultuuractiviteiten op het Cruyff Court? Kom dan op alle dinsdagen in juni naar ‘Cruyff Court Beverwijk Veld’ gelegen aan de Huiderlaan.

Muziek, dance & kunst op Cruyff Court Huiderlaan

Op de dinsdagen 7, 14, 21 en 28 juni kun je van 14:30 tot 15:30 uur kennismaken met muziekinstrumenten zoals de trombone, saxofoon, de Turkse saz, maar ook een DJ-set. Maak je liever een kunstwerk, help dan Hanna Looye die een gigantisch aquarium gaat bouwen voor het strand van Wijk aan Zee. In het aquarium gaan vissen zwemmen die door jou gemaakt worden van afval. Neem van thuis dus een plastic fles of ander (schoongemaakt) afval mee. Dan maken we er op het Cruyff Court met een mooi woord ‘Pollution Art’ van.

Ook voor dans zit je in juni goed op het Cruyff Court Beverwijk. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Masal Musical & Dance Center en Totally Dance bieden iedere dinsdag een andere dansstijl die je kunt leren. Ook kun je bij ze terecht voor informatie over alle danslessen die ze op hun dansscholen aanbieden.

De activiteiten vinden plaats op het Cruyff Court aan de Huiderlaan te Beverwijk. Meedoen is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Gewoon komen en spelen maar!


Unieke samenwerking

Cultuur@CruyffCourts Beverwijk wordt aangeboden dankzij een unieke samenwerking van de gemeente en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk met het Jeugdfonds Sport en Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Met lokale partners maken ze het mogelijk nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Court aan te bieden zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op het court.

Heb je na afloop interesse in nog meer muziekles, dans of creatieve workshops, maar is er thuis onvoldoende geld daarvoor? Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland biedt oplossingen en maakt het voor ieder kind mogelijk om mee te doen aan sport- en cultuurlessen. Meer informatie hierover kun je vinden op https://cultuurcruyffcourts.nl/beverwijk of door een mail te sturen naar markvanderjagt@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl.