HEEMSKERK - Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en vind je het leuk om samen met je vrienden mee te doen aan coole cultuuractiviteiten op het Cruyff Court? Kom dan op alle dinsdagen en donderdagen van 30 augustus tot 8 september naar ‘CruyffCourt Heemskerk Veld’ gelegen aan de Laan van Assumburg.

Muziek, dans en kunst

Op het Cruyff Court kun je kennismaken met muziekinstrumenten en docenten van het Cultuurhuis Heemskerk. Elke dag een nieuw instrument, variërend van DJ-lessen en percussie tot de ukelele en blaasinstrumenten zoals de trompet en trombone.

Maak je liever String Art? De kunstenaars van Studio O helpen je mee met het tekenen, timmeren en een soort borduren om een eigen draadkunstwerk te maken dat je ook mee naar huis mag nemen.

Ook voor dans zit je in juni goed op het Cruyff Court Heemskerk. Dance Studio Patty en de Danstuin bieden Dance Mix en Hiphop. Dat buikdansen hartstikke leuk is om te doen laat Jamila Farhana zien. Bij haar en bij de dansscholen kun je ook terecht voor informatie over alle danslessen die ze op hun dansscholen aanbieden.

De activiteiten vinden plaats op het Cruyff Court aan de Laan van Assumburg 28 te Heemskerk van 16:00 tot 17:30 uur. Meedoen is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Gewoon komen en spelen maar!

Unieke samenwerking

Cultuur@CruyffCourts Heemskerk wordt aangeboden dankzij een unieke samenwerking van het Cultuurhuis Heemskerk met de gemeente, het Jeugdfonds Sport en Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Met lokale partners maken ze het mogelijk nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Court aan te bieden zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op het court. Voor het programma werkt het Cultuurhuis Heemskerk samen met de gemeente Heemskerk, Team Sportservice Kennemerland, MET Heemskerk, Studio O en Dance Studio Patty en de Danstuin.

Heb je na afloop interesse in nog meer muziekles, dans of creatieve workshops, maar is er thuis onvoldoende geld daarvoor? Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland biedt oplossingen en maakt het voor ieder kind mogelijk om mee te doen aan sport- en cultuurlessen. Meer informatie hierover kun je vinden op https://cultuurcruyffcourts.nl/heemskerk of door een mail te sturen naar mark@cultuurhuisheemskerk.nl.