HEEMSKERK - Tijdens De Cultuur Carrousel ‘het open huis bij Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond-Noord’ kun je volop kennismaken met diverse vormen van cultuur in Heemskerk op zaterdag 11 september van 11.00 tot 15.30 uur.

In het voorjaar organiseert Cultuurhuis Heemskerk tien verschillende creatieve workshops bij Kasteeltuin Assumburg op de zaterdag voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar. Leuk om samen met je zoon, dochter, een vriend en/of vriendin te doen of cadeau te geven voor een verjaardag of op vader- of moederdag. Alle workshops zijn natuur gerelateerd met steeds een andere techniek en eindproduct. De onderwerpen variëren van het maken van een zijden sjaal, een sieraad van zilverklei tot een schilderij van wol en nog vele andere technieken zoals fotografie en mozaïeken. Een aantal beeldende docenten die in het voorjaar een workshop gaan geven, zijn aanwezig tijdens het open huis om een mini-workshopje te geven.

Het hele programma van het open huis en de creatieve workshops zijn terug te vinden in de agenda op de website: www.cultuurhuisheemskerk.nl.