BEVERWIJK - Colorscan, het creatieve marketingbureau uit Beverwijk, heeft een nominatie ontvangen voor de Sterkste Schakel van Kennemerland van 2023. Deze jaarlijkse regionale verkiezing bekroont ondernemers die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. “Een prachtige erkenning van de menselijke manier waarop we met onze klanten omgaan”, vindt Colorscan-eigenaar Ben Davidson.

De verkiezing van de Sterkste Schakel is bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk) en wordt in 2023 voor de derde keer gehouden. Ondernemers waarderen de verkiezing alom. Dat komt doordat de kandidaten worden voorgedragen door klanten, collega-ondernemers, bestuurders en andere relaties uit de regio.

“Het is geen comité dat ons voordraagt, het zijn de mensen zelf. Dat maakt deze nominatie zo waardevol”, aldus Davidson. “Het bevestigt dat we als team iets goed doen. We zetten altijd een stapje extra voor onze klanten en verrassen ze graag met creatieve oplossingen. Die mogen soms ook een beetje ludiek zijn, want we kunnen allemaal een glimlach gebruiken. Ons enthousiasme straalt blijkbaar op onze omgeving af – en dat doet me goed!”

Colorscan is hét creatieve marketingbureau in de IJmond. Met de benen in de klei helpen Davidson en zijn enthousiaste team van medewerkers mkb-bedrijven van A tot Z met al hun marketing- en communicatie-uitingen. Colorscan positioneert zich daarbij als hoogwaardig productiehuis dat doelgroepgerichte totaaloplossingen levert voor ontwerp, vormgeving en distributie. De Colorscan-groep bestaat uit drie onderdelen: CScontentpartner, CSinteractive en CSpublishing & media. Niet voor niets is het motto van Colorscan ‘Wij geven content vorm’.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring, in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business. De Sterkste Schakel wordt uitgereikt in de sectoren Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt een winnaar per sector geselecteerd. De sectorwinnaars gaan door naar de finale. Een deskundige jury, die bestaat uit de winnaars van de vorige edities, kiest uit de finalisten de uiteindelijke winnaar. De finale vindt plaats in het najaar van 2023, op een mooie locatie in de regio.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl.