HEEMSKERK/CASTRICUM - Ben jij of je gezinslid op zoek naar een nieuwe sport of sportvereniging? Of vind je het leuk om meer te sporten? Schrijf je dan nu in voor JouwSportPas (JSP) blok 2. Kies een sport uit, schrijf je in en doe vervolgens een aantal keer mee bij een vereniging of sportorganisatie. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze. Inschrijven voor JSP blok 2 kan via de website www.noordhollandactief.nl.

Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan gratis of voor maximaal €5,50 drie of vier lessen volgen bij één van de deelnemende verenigingen. Met JSP kun je ontdekken welke sport er bij jou past. Je komt niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging na de kennismaking mag natuurlijk wel.

Aanbod

Er is aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Aikido, diverse dansvormen, karate, mountainbiken en rugby worden aangeboden in alle leeftijdscategorieën. Daarnaast kunnen kinderen kennismaken met atletiek, freerunning, handbal, korfbal, ouder- en kindgym, scouting, turnen, voetbal, volleybal, zwemmen en weerbaarheid. Volwassenen kunnen verder nog kiezen voor badminton, fitvolley, recreanten volleybal, yoga en diverse vechtsporten. Zit jouw favoriete sport hier nu niet bij? Kijk dan vooral even op Noordhollandactief.nl voor het meest actuele en complete aanbod.

Inschrijven

Inschrijven voor een kennismaking kan eenvoudig op www.noordhollandactief.nl. Filter op de categorie JouwSportPas. Op de website vind je meer informatie over de inhoud van de sporten, de locaties, data en tijden. De kennismaking bij de vereniging of de sportorganisatie vindt plaats tussen 22 januari en 10 maart, dit is afhankelijk van de gekozen sport of eventueel de zelfgekozen startdatum.