BLOEMENDAAL - Eindelijk is het zover: Caprera mag weer open! We verheugen ons er ontzettend op om jou weer te verwelkomen en er samen met onze artiesten een onvergetelijke zomer van te maken.

Met trots presenteren we ons nieuwe corona-proof programma voor de maanden juni en juli. De kaartverkoop voor dit programma start a.s. donderdag 3 juni om 12:00 uur. Zet het in je agenda, zodat je het niet mist!

Intiem en akoestisch
We hebben een bijzonder programma samengesteld vol kleinschalige, intieme voorstellingen door Nederlandse topartiesten. Met muziekshows van Chef'Special, Maan, Douwe Bob, Nielson en de 3JS. Cabaret van Veldhuis & Kemper, Martijn Koning en Erik van Muiswinkel. En kleinkunsticoon Herman van Veen viert bij ons zijn 76e verjaardag.

Theater voor jong en oud
In samenwerking met de Toneelschuur presenteren wij de Familie Zomer Zondagen, met de leukste jeugdvoorstellingen en workshops in het bos. Ook bieden wij met trots een podium aan de première van Eine Nacht in Venedig, van de Haarlemse theatermaker Steef de Jong: treed binnen in een wereld die alleen in het theater kan bestaan, compleet met romantiek, persoonsverwisselingen, (wals)muziek en gondeltochtjes. Je waant je een zomerse avond lang in Italië!

Corona-proof
Uiteraard organiseren wij alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo verkopen wij kaarten alleen voor twee, drie of vier personen, plaatsen wij spatschermen op de tribune en er zijn enkele shows waarvoor je je moet laten testen voor toegang. Dit wordt duidelijk aangegeven op de website. Lees hier alle maatregelen die wij treffen zodat jij veilig en onbezorgd kunt genieten van een avondje uit!

We verheugen ons erop om je gauw weer te zien en hopen op een onvergetelijke zomer vol mooie voorstellingen.